Firmaets historie


Frank de Ridder blev født ind i en familie af logistik-entreprenører.
Så tidligt som i 1905 grundlagde hans oldefar en speditionsvirksomhed med navnet Gebroeders Vrolijk & Zn in Scheveningen – med hjælp fra bare en hest og en vogn.

Dermed var det ingen overraskelse, at også Frank fattede interesse for transportbranchen, da han havde afsluttet sin skolegang.

Efter i mange år at have høstet erfaring som ansat hos kendte, respekterede internationale logistikvirksomheder, besluttede Frank sig i 1990 for at starte for sig selv.

Med kun en enkelt lastbil, grundlagde Frank sin virksomhed Frank de Ridder Transport B.V. i Scheveningen.

I den spæde start, transporterede Frank primært frugt og grønt.

Virksomheden fik fart i hjulene og ekspanderede hurtigt: I 1992 kom der flere og flere ordrer på transport af blomster og planter til Skandinavien, og siden har Frank de Ridder Transport understreget sin rolle som en seriøs samarbejdspartner på det skandinaviske marked.


En familieejet virksomhed
Frank de Ridder Transport BV er en familieejet virksomhed. Det giver sig udslag i alt, hvad vi foretager os.

Da Frank de Ridder Jr. blev en del af virksomheden i 2005, var det samtidig grundlaget for et generationsskifte i nær fremtid.

Det vil sikre, at Frank de Ridder Transport BV tilkendegiver den konstante udvikling i vores branche. Transportsektoren står overfor nye udfordringer med hensyn til ny teknologi og miljøspørgsmål. Frank de Ridder Transport BV er rede til at tage imod de udfordringer.

Alle ansatte er en del af vores team, så uanset om De har kontakt til ledelsen eller vores medarbejdere på vejene: Så er Frank de Ridder Transport BV’s mission at håndtere Deres varer til perfektion.

Vores slogan -”Vi tager transport seriøst”- går hånd i hånd med vort ønske om at servicere vore kunder optimalt. Et succesfuldt teamwork har vores højeste prioritet.

Laatste nieuws

  • Facebook Pagina

    07.11.2012
    Gisteren is onze nieuwe officiële facebook pagina online gegaan. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke foto's of nieuwe ontwikkelingen, "Like" ons op... Lees verder »
  • Lokatie Aalsmeer

    16.04.2012
    Frank de Ridder transport heeft buiten de vestiging in Wateringen ook een kantoor op de bloemenveiling Aalsmeer, hier kunnen de chauffeurs terecht voor de benodigde... Lees verder »