Waar Transport wordt beschouwd als een serieuze zaak.


Even kennismaken!

Frank de Ridder Transport BV is al sinds 1990 actief in het geconditioneerd vervoer van al uw versproducten en met name gespecialiseerd in bloemen en planten transport naar Scandinavië, met de nadruk op Denemarken en Zweden.

Maar ook overige bestemmingen in Scandinavië beleveren wij voor onze klanten, dagelijkse vertrekken vanuit Nederland naar Scandinavië, ook retourladingen vanuit Scandinavië en Duitsland naar Nederland. Onze kracht ligt in het feit dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen, wij hebben een 24/7 bereikbaarheid, en houden door middel van verschillende vormen van communicatie de klanten up to date over de status van hun zending.

100% betrouwbaarheid:
Alles valt of staat met de woorden betrouwbare afspraken en stipte service. Bij Frank de Ridder Transport BV zorgen wij er voor dat u kunt rekenen op deze 2 belangrijke elementen.

Dat is ook de reden dat veel exporteurs graag samenwerken met Frank de Ridder Transport BV.

Er is geen productgroep zo kwetsbaar als versproducten, zeker als deze producten een transport voor de boeg hebben, daarom kunnen we ons geen risico’s veroorloven.

Afhandeling in de vorm van een goede controle door onze medewerkers bij het laden in de vorm van juiste telling, temperatuurcontrole, conditie en eventuele schades, zorgen ervoor dat er niet op het afleveradres discussie ontstaat over dit soort problemen.

Daarom mag u van Frank de Ridder Transport BV die betrouwbaarheid dan ook verwachten, met een eigen wagenpark en goed opgeleide en ervaren chauffeurs zorgen wij er dan ook voor dat wij uw zending optimaal zullen behandelen, en u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw zending. Of het nu gaat om deelladingen of volle vrachten, afspraak is afspraak!

Onze voordelen op een rijtje:
Zowel groupage als volle vrachten, korte communicatielijnen, verzorging van alle douaneformaliteiten, 24/7 bereikbaar, tracking en tracing van uw zending.

Onze trucks als visitekaartje.
Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg met hun lading, vele kilometers door Nederland, Duitsland en Denemarken. Dat vraagt veel van het materieel. Daarom investeren wij natuurlijk continu in ons materieel en het bijbehorend onderhoud.

Wekelijks gewassen en met moderne voorzieningen om onze medewerkers elke dag opnieuw een zo goed mogelijke comfortabele werkplek te bieden, ook dit draagt er toe bij dat zij zich gewaardeerd voelen in hun dagelijkse werkomgeving, en optimaal gemotiveerd zijn om onze klanten de beste service te verlenen.

Wie zijn wij?


Frank de Ridder Transport B.V.
is een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van temperatuurgevoelige goederen naar met name Scandinavië, en Denemarken. Alle koeltrailers hebben een FRC- certificaat en zijn uitgerust met temperatuurrecorder en laadklep. Zo is het mogelijk om voor ieder product de vereiste temperatuur te behouden. Wij vervoeren de meest kwetsbare goederen, zoals planten en bloemen, vis, groente en fruit.

Frank de Ridder transport vervoert al vele jaren dagverse producten.
Door dit specialisme en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met de klant mee te denken en advies te geven. Samen met onze vakbekwame medewerkers kunnen wij zorg dragen voor een correcte uitvoering van de opdrachten, waardoor wij als bedrijf onze doelstelling, het opbouwen van een duurzame relatie met de opdrachtgevers, kunnen verwezenlijken.