Vi tager transport seriøst


For de fleste virksomheder er det altafgørende, at deres varer transporteres korrekt hver dag. Det er faktisk så grundlæggende en del af virksomhedens virke, at grundig information fra samarbejdspartneren er en absolut nødvendighed. Frank de Ridder Transport BV har specialiseret sig i distribution af friske og letfordærvelige varer med kølelastbiler. Vort speciale er distribution af blomster og planter til Skandinavien, primært Danmark og Sverige.

Vi servicerer naturligvis også  - på vegne af vore kunder - en række andre skandinaviske destinationer. Vi kører dagligt mellem Holland og Skandinavien, ligesom vi også tilbyder transport på vej tilbage fra Skandinavien til Tyskland og Holland. Vore kunder kan regne med os døgnet rundt, alle ugens syv dage. Vores intelligente og effektive kommunikationssystem sørger for, at vore kunder kan få information om netop deres forsendelse på alle tider af døgnet.

100 % pålidelighed – det er vores garanti.

Vi har mange loyale kunder – den tillid tager vi seriøst. Kunder, som ved, at de til hver en tid kan regne med, at varerne leveres til aftalt tid.

Enhver succesrig virksomhed er afhængig af en logistik-partner, man kan stole på. Derfor forbliver vores kunder hos os og anbefaler os gerne til andre.

Friske og letfordærvelige fødevarer er nogle af de mest sensitive varer, man som transportvirksomhed kan håndtere, specielt hvis man har ansvaret for at transportere varerne i adskillige timer.

Derfor er vi også meget konsekvente omkring aldrig at løbe risici på vegne af vore kunder og deres varer.

Vort professionelle personale er eksperter på deres område.

Vores håndtering omfatter flittige kontroller ved lastning, såsom tælling, temperaturkontrol, visuel inspektion af varens tilstand og potentielle skader for at garantere, at problemer ikke opstår ved leveringsadressen.


Dette er nogle af grundene til, at De bør vælge Frank de Ridder Transport BV:
Vores egen flåde af lastbiler og veluddannede, erfarne chauffører sikrer, at Deres forsendelser vil blive behandlet med optimal ekspertise - uden bekymringer for kunden.

Vi står ved vores løfter - uanset om De importerer eller eksporterer del-læs eller fulde vognlæs.


Fordele for vore kunder:
Del-læs eller fulde vognlæs Direkte kontakter som giver eller modtager information Håndtering af toldvarer

Service døgnet rundt, syv dage om ugen

Track and Trace

Vores vognpark er vores visitkort

Vores vognpark transporterer varer hver dag mellem Holland, Tyskland og Danmark.

Vores udstyr udsættes konstant for slid, hvilket er årsag til, at vi er på mærkerne med at investere i vores flåde og dens vedligeholdelse.

Vores lastbiler bliver vasket mindst en gang om ugen. Vi sætter en ære i at give vores medarbejdere en optimal arbejdsplads og investerer derfor i det nyeste og mest komfortable udstyr.

Vi ved, at vi har ansat de bedste og mest erfarne medarbejdere, og vi gør, hvad vi kan, for at holde på dem. Et sundt arbejdsmiljø, et klap på skulderen og anerkendelse er motiverende - og kommer i sidste ende også vores kunder til gode.

Wie zijn wij?


Frank de Ridder Transport B.V.
is een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van temperatuurgevoelige goederen naar met name Scandinavië, en Denemarken. Alle koeltrailers hebben een FRC- certificaat en zijn uitgerust met temperatuurrecorder en laadklep. Zo is het mogelijk om voor ieder product de vereiste temperatuur te behouden. Wij vervoeren de meest kwetsbare goederen, zoals planten en bloemen, vis, groente en fruit.

Frank de Ridder transport vervoert al vele jaren dagverse producten.
Door dit specialisme en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met de klant mee te denken en advies te geven. Samen met onze vakbekwame medewerkers kunnen wij zorg dragen voor een correcte uitvoering van de opdrachten, waardoor wij als bedrijf onze doelstelling, het opbouwen van een duurzame relatie met de opdrachtgevers, kunnen verwezenlijken.