Historie


Frank de Ridder werd geboren in een familie van transportondernemers. Reeds in 1905 startte zijn overgrootvader in Scheveningen met een paard en wagen het vracht- en expeditie bedrijf Gebroeders Vrolijk & Zn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat na de middelbare school ook Frank zijn werk ging zoeken in het transport. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde internationale transportbedrijven besloot Frank in 1990 voor zich zelf te beginnen.

In Scheveningen begon hij met een trekker zijn bedrijf
Frank de Ridder Transport B.V.. In de begin periode vervoerde hij hoofdzakelijk groente en fruit. Al snel groeide het bedrijf en in 1992 werd gestart met het vervoer van bloemen en planten naar Scandinavië. Heden is Frank de Ridder Transport B.V. uitgegroeid tot een serieuze speler op de Scandinavische markt.


Het familiebedrijf.


Frank de Ridder Transport BV is een familiebedrijf
en dat is merkbaar.

Met de komst van Frank de Ridder Jr. in 2005 binnen
Frank de Ridder Transport B.V. is er een nieuwe generatie ontstaan die het bedrijf in de nabije toekomst gaat leiden, met alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche moet dat er voor gaan zorgen dat Frank de Ridder Transport B.V. elke nieuwe uitdaging aangaat op het gebied van milieu en technologie binnen de Transportbranche.

Of  het nu om het management gaat of de medewerkers op de weg, een ieder werkt als een team, en dit zorgt ervoor dat wij bij Frank de Ridder Transport B.V. uw opdrachten perfect verwerken en uitvoeren.

Samenwerking op elk niveau staat centraal binnen de onderneming. En dat is de klant optimaal van dienst zijn daar waar het kwaliteit betreft en vertrouwen, wat U terug ziet in de slogan “ Transport is een serieuze zaak”

Laatste nieuws

  • Facebook Pagina

    07.11.2012
    Gisteren is onze nieuwe officiële facebook pagina online gegaan. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, leuke foto's of nieuwe ontwikkelingen, "Like" ons op... Lees verder »
  • Lokatie Aalsmeer

    16.04.2012
    Frank de Ridder transport heeft buiten de vestiging in Wateringen ook een kantoor op de bloemenveiling Aalsmeer, hier kunnen de chauffeurs terecht voor de benodigde... Lees verder »