Ontdek onze diensten voor efficiënt en duurzaam transport

Bij Frank de Ridder Transport begrijpen we dat uw transportbehoeften van cruciaal belang zijn voor het succes van uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in transportdiensten van en naar Scandinavische bestemmingen, waaronder Kopenhagen, Odense, Arhus, Aalborg, Kolding en nog veel meer. Met onze dagelijkse transportmogelijkheden bieden we een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw goederenvervoer.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Onze Sterke Punten

Goed transport begint met goed onderhoud. Onze vloot bestaat uit auto’s die regelmatig en uitsluitend bij officiële dealers worden onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in topconditie zijn. Zo maakt ook al 15% van ons wagenpark gebruik van duurzame elektrische koelmotoren. Met Frank de Ridder Transport kunt u erop vertrouwen dat uw goederen worden vervoerd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

Realtime Tracking en Trace

Altijd op de Hoogte

Bij Frank de Ridder Transport begrijpen we hoe belangrijk het is om de locatie van uw goederen te kennen tijdens het transport. Daarom bieden we 24/7 tracking en trace mogelijkheden voor al onze voertuigen. Dit geeft u gemoedsrust en stelt u in staat om uw logistieke processen effectief te plannen en uw klanten op de hoogte te houden.

Koel Registratie van Trailers

Behoud van Productkwaliteit

Bij transport van bederfelijke goederen is de juiste temperatuurregeling essentieel om de productkwaliteit te waarborgen. Bij Frank de Ridder Transport begrijpen we dit en daarom is heel ons wagenpark uitgerust met een koelregistratiesysteem. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw bederfelijke goederen in optimale staat worden afgeleverd.

Langere en zwaardere voertuigen

Efficiëntie en Capaciteit

Bij Frank de Ridder Transport maken we gebruik van LZV’s (Langere en Zwaardere Voertuigen) om de efficiëntie van ons transport te maximaliseren en tegelijkertijd de capaciteit te vergroten. Met LZV’s kunnen we grotere ladingen vervoeren, waardoor het aantal ritten wordt verminderd en de CO2-uitstoot wordt beperkt. Dit resulteert in kostenefficiëntie en een verminderde impact op het milieu, terwijl we tegelijkertijd aan uw transportbehoeften voldoen.

24/7 Bereikbaarheids

Klaar om U te Helpen

Bij Frank de Ridder Transport begrijpen we dat uw transportbehoeften op elk moment kunnen ontstaan. Daarom staan we 24/7 klaar om u te helpen met uw transportaanvragen. Of u nu vragen heeft, een offerte wilt aanvragen of direct een transport wilt regelen, ons team van professionals staat altijd voor u klaar.

Retourtransport

Milieuvriendelijke Efficiëntie in Actie

Bij Frank de Ridder Transport zijn we toegewijd aan het maximaliseren van efficiëntie. Daarom verzorgen we niet alleen transport van Nederland naar Scandinavische bestemmingen verzorgen, maar ook retourtransport vanuit Scandinavië naar Nederland. Door ervoor te zorgen dat onze vrachtwagens niet leeg terugrijden, verminderen we onnodige kilometers en CO2-uitstoot.

Betrouwbare en gespecialiseerde transport!

Breekt voor u een lans als het gaat om groepage van bloemen en planten.

No nonsense!