Over Frank de Ridder Internationaal Transport

Frank de Ridder Transport B.V. omarmt de voortdurende ontwikkelingen binnen de transportbranche. Als familiebedrijf heeft het bedrijf een sterke focus op de lange termijn en het behouden van een solide basis voor toekomstige groei en innovatie. Met de nieuwe generatie aan het roer zal Frank de Ridder Transport B.V. blijven streven naar innovatie, duurzaamheid en technologische vooruitgang, terwijl het de sterke familiewaarden en tradities koestert die het bedrijf tot een succes hebben gemaakt.

Het transport

Focus op duurzaam, kwaliteit en klanttevredenheid

Bij Frank de Ridder Transport zijn we toegewijd aan het leveren van betrouwbare en efficiënte transportdiensten naar Scandinavische bestemmingen. Met dagelijkse routes naar prominente locaties in Scandinavië, zoals Kopenhagen, Odense, Arhus, Aalborg en Kolding, zijn we uw ideale partner voor al uw transportbehoeften.

Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat uw goederen op tijd en in optimale staat worden afgeleverd. Met onze moderne vloot, geavanceerde tracking-technologie en toegewijd team staan we klaar om aan al uw transportuitdagingen te voldoen. Ontdek vandaag nog wat Frank de Ridder Transport voor uw bedrijf kan betekenen.

De historie van Frank de Ridder

1905
L
1905

Gebroeders Vrolijk & Zn

Het vracht- en expeditiebedrijf Gebroeders Vrolijk & Zn wordt gestart in Scheveningen door de overgrootvader van Frank de Ridder, met een paard en wagen als basis voor transport.

1990
L
1990

Frank de Ridder Transport B.V.

Na het opdoen van uitgebreide ervaring, besluit Frank de Ridder in 1990 om zijn eigen bedrijf te starten. Frank de Ridder Transport B.V. wordt opgericht als een onafhankelijk familiebedrijf, waarbij de traditie van vakmanschap en toewijding van generatie op generatie wordt doorgegeven.

2005
L
2005

Ridder-familie

Met de komst van Frank de Ridder Jr. in 2005 binnen Frank de Ridder Transport B.V. ontstaat er een nieuwe generatie die klaar staat om het familiebedrijf in de nabije toekomst te leiden. Deze naadloze overgang van leiderschap weerspiegelt de sterke familiebanden en de voortdurende betrokkenheid van de Ridder-familie bij het succes van het bedrijf.

Betrouwbare en gespecialiseerde transport!

Breekt voor u een lans als het gaat om groepage van bloemen en planten.

No nonsense!